Неділя, 05.05.2024, 19:37
Управління освіти Прилуцької міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
м. Прилуки
До уваги батьків!
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Міський методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Реєстрація на ЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Форма входу
Новини ЧОІППО
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 58 59 »
Що варто знати про те, як вести себе під час ожеледиці, щоб не потрапити до травмпункту.
  • Пам'ятайте, що кращими для льоду є підошви з мікропористої чи іншої м'якої основи та без високих каблуків.
  • Щоб зменшити ризик травм в ожеледицю, треба ходити не поспішаючи, ноги злегка розслабити в колінах і ступати на всю підошву.
  • Руки не повинні бути зайняті якимись речами, не тримайте їх у кишенях - це збільшує можливість не тільки падіння, а й важких травм, особливо переломів.
  • Не прогулюйтеся з самого краю проїжджої частини дороги, це небезпечно завжди, а на слизьких дорогах особливо, можна впасти та вилетіти на дорогу, а автомобіль може виїхати на тротуар.
  • Не перебігайте проїжджу частину дороги під час снігопаду та в ожеледицю. В цей час збільшується гальмівний шлях машини, тож падіння перед авто, що рухається, призводить до сумних наслідків.
  • Якщо ви все ж таки посковзнулися і почали падати то робіть це уміло: голову краще за все притиснути підборіддям до грудей, а руки - до тулуба ("руки по швах") ще під час падіння. Перший прийом вбереже потилицю від різкого зіткнення з тротуаром, а другий - від переломів і вивихів.

Під час відлиги не підходьте близько до фасадів будинків — можливе падіння бурульок з дахів та снігу.

Переглядів: 508 | Додав: KDG | Дата: 03.01.2013

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністирів № 865-р «Про затвердження плану заходів щодо забезпечення дітей високоякісними продуктами харчування вітчизняного виробництва», листа управління освіти і науки облдержадміністрації від 24.12.12 р. № 02-33/5426 «Про забезпечення учнів 1-4 класів молоком та розробку програми «Шкільне молоко» та  з метою виявлення бажаючих вживати молоко в 2013 році, як додатковий компонент до раціону  адміністраціями ЗНЗ було проведено опитування батьків учнів 1-4 класів.  Бажання вживати молоко виявили 1553 учні.
Переглядів: 531 | Додав: KDG | Дата: 03.01.2013

З 26 по 29 грудня 2012 року у Словаччині (Стара Любовна) проходив Міжнародний конкурс дитячої творчості «Сніжний ОСКАР».

У конкурсі взяли участь понад 600 учасників з України, Польщі, Чехії та Словаччини.

Зразковий танцювальний колектив «Данс-клас» Прилуцької гімназії № 5 отримав III премію, «Оскара» та грамоту. Керівник колективу Iванькова Лариса Олександрівна одержала нагороду від мера Любовної Купелі - статуетку «Кращому хореографу». Для учасників танцювального колективу незабутнім став відпочинок у мінеральному аквасіті під відкритим небом. Танцюристи відвідали Попрад, побували у Словацьких горах, покаталися на санчатах семикілометровою трасою у Татрах, подивилися на краєвиди Кошице.  Подорож прилучан завершилася захопливою екскурсією до Люблянського замку.

Переглядів: 861 | Додав: KDG | Дата: 03.01.2013

Шановні колеги!
Будуючи плани на прийдешній рік ми завжди сподіваємося на краще, мріємо, загадуємо бажання.
Хочеться побажати, щоб все що ви побажали і загадали на Новий рік збулося!
Щоб ви і ваші близькі були здорові і щасливі, щоб удача супроводжувала в справах, щоб кохання оточувало і наповнювало вас і ваш дім.
Щоб негоди проходили стороною, а над головою завжди світило сонце, зігріваючи і даруючи гарний настрій.
Нехай цей рік буде повний справджених надій, виконаних мрій, досягнутих цілей і приємних відкриттів!

З Новим роком!
Колектив управління освіти Прилуцької міської ради
Переглядів: 508 | Додав: KDG | Дата: 29.12.2012

Тетяна Пилипенко, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 12
У Бєлгороді найбільше вразило матеріальне забезпечення закладів освіти, як загальноосвітніх, так і дошкільних. У навчальних закладах велике значення приділяється патріотичному вихованню підростаючого покоління, з дитячого садка прищеплюється любов до своєї країни, рідного краю, рідного міста.
Велика увага приділяється духовному вихованню молоді.

Олександр Самусенко, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 3

Мене вразило:

1. Матеріальна база навчальних закладів: меблі, шафи, парти, стільці, басейни, стенди, стадіони зі штучним покриттям, тротуарна плитка, клумби, наявність у кожному кабінеті комп'ютерів, інтерактивних дошок, проекторів;

2. Духовне, патріотичне та національне виховання;
3. Відношення держави до проблем освіти, до вчителя, фінансування шкіл, терміни виплати заробітної плати та її кількість, а також вчитель  пішовши на пільгову пенсію, може працювати педагогом.

Володимир Зуб, директор ЗОШ І-ІІІ ст. № 7
Вразило технічне обладнання класних кімнат та їдалень шкіл. Наявність видавничого обладнання у гімназії № 1. Стадіони із штучним покриттям - це моя мрія, як директора школи і головне вони потрібні  школі № 7.
Підтверджена теза про те, що наявність власного центру (NET Школа Україна) для аналізу навчально-виховного процесу краще, ніж соціальні центри на прикладі "Щоденник" (після бесіди із заступниками директора гімназії № 1).
Отже, основною задачею директора школи № 7 після поїздки до Белгорода є розробка проектів з метою приведення школи до сучасних стандартів (власна кошторисна документація, тощо).

Валентина Купрій, завідуюча ДНЗ № 25

Я в захваті від усього, що мені пощастило побачити в Бєлгороді: його святині, визначні історичні місця та постаті, дизайн  та оригінальність облаштування приміщень та територій освітніх закладів та міста взагалі.

Проте, найбільше мене вразили люди – їх  гостинність, духовність та віра, їх любов до Іоасафа, гордість за  здобутки рідного краю.


Олена Ляшенко, завідуюча ДНЗ № 8

Мене глибоко вразив європейський рівень життя в місті Бєлгороді, його затишні чисті вулиці, привітні люди. Благодать святого Іоасафа Бєлгородського створює передумови для достойного життя його жителів. В голові у мене весь час була одна думка:” Щоб нам, Прилучанам, так жити!”. Я, як оптиміст впевнена, що так і буде.

Лариса Дрожнікова
, завідуюча ДНЗ № 10
Бєлгородська земля унікальна своїми культурними, історичними та православними традиціями. У мене була можливість познайомитися з чудовим містом, його закладами освіти, дружними, привітними людьми, професіоналами у своїй справі. Справили позитивні враження освітні заклади м. Бєлгорода, їх матеріальна база, організація та проведення спеціалістами гурткової роботи та секцій з дітьми. Вразило впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес дошкільних закладів: наявність для дітей дошкільного віку комп'ютерних груп та сучасні підходи до організації фізкультурно-оздоровчої діяльності: наявність басейнів, спортивних залів, стадіонів.
Переглядів: 521 | Додав: KDG | Дата: 27.12.2012


Прилуки і Бєлгород об'єднує спільний небесний покровитель – святитель Іоасаф (Горленко). Прилуччина – це край, де він народився, а Бєлгородщина – земля, на якій  прославився своїм богослужінням та допомогою людям.

Саме в рамках співробітництва двох міст-побратимів делегація освітян   м. Прилуки на чолі із заступником міського голови з питань виконавчих органів ради Григорієм Мисаном, начальником управління освіти Тетяною Клименко 20-22 грудня відвідали м. Бєлгород. Педагоги взяли участь в Х Іоасафовських читаннях по  темі "Традиційні цінності і сучасний світ”, які  проходили  в актовій залі Храму Віри, Надії, Любові і Матері їх Софії. Прилучани ознайомились із традиціями та інноваціями в системі освіти Бєлгородської області, які направлені на формування духовно-моральних цінностей учнівської молоді та вихованців дитячих дошкільних та позашкільних навчальних закладів.  

Делегація мала змогу відвідати ряд муніципальних навчальних закладів  Бєлгорода. Це гімназії № 1, 3, дошкільні навчальні заклади Центр розвитку дитини-дитячий садок № 69 "Сказка”, новозбудований дитячий садок комбінованого типу № 18 "Лучик”, недержавний дошкільний навчальний заклад православний дитячий садок "Покровський” та  початкову школу-дитячий садок № 44.

Найбільші враження на делегацію справила матеріально-технічна база навчальних закладів, нові сучасні приміщення побудовані відповідно до всіх державних норм і стандартів, з чудовими класними та ігровими кімнатами, актовими та спортивними залами, басейнами, просторими холами. Це гімназія № 3, ДНЗ № 18, початкова школа-садок  № 44.  

Зацікавились педагоги і здоров'язберігаючою технологією по методиці академіка В.Ф. Базарного, яка впроваджується як в дошкільних, так і в  загальноосвітніх навчальних закладах. Росіяни презентували і дослідно-експериментальну роботу, музейну педагогіку, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та інновацій, направлені на розвиток духовно-моральних цінностей особистості. Запам'яталась і чудова екскурсія по ошатному, чистому зимовому місту, яке ввечері потопає в новорічних та різдвяних вогнях, бо кожне підприємство, установа, приватні власники беруть участь у конкурсі "Серебряное Белогорье” і прикрашають фасади своїх будівель.

Делегація освітян міста у складі Тетяни Клименко, Світлани Чернякової, Володимира Зуба, Олександра Самусенка, Тетяни Пилипенко, Валентини Купрій, Олени Ляшенко, Лариси Дрожнікової висловлює щиру подяку за надану можливість спілкування з російськими колегами міському голові Юрію Беркуту та депутату обласної ради Анатолію Мірошниченку.

Світлана Чернякова
завідувач ММЦ управління освіти
Переглядів: 594 | Додав: KDG | Дата: 27.12.2012

Переглядів: 747 | Додав: KDG | Дата: 24.12.2012

Переглядів: 519 | Додав: KDG | Дата: 20.12.2012

У рамках співробітництва міст Прилуки (Україна) та Бєлгорода (Російська Федерація) запрошено делегацію освітян нашого міста на Х міжнародні Іоасафівські читання "Традиционные ценности и современный мир" (м. Бєлгород). Прилуцьку делегацію очолюють Григорій Мисан - заступник міського голови з гуманітарних питань, Тетяна Клименко - начальник управління освіти Прилуцької міської ради.

Дана поїздка відбувається за фінансової підтримки депутата Чернігівської обласної ради Анатолія Мірошниченка.

Переглядів: 526 | Додав: KDG | Дата: 19.12.2012


Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс-захист сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю", затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20 липня 2011 р. N 828,  та на виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 07 листопада 2011 р. N 1269 "Про проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" у 2012 році дошкільні, загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади України брали участь у вищевказаних конкурсах-захистах, демонструючи свої напрацювання та досягнення по запровадженню здоров'язберігаючих технологій у навчально-виховний процес.
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України
від 23.08.2012 р. N 945 вибороли звання переможців III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" і навчальні заклади міста Прилуки:
  у номінації "Освітньо-інформаційні центри з розвитку Національної мережі шкіл сприяння здоров'ю"
Прилуцька загальноосвітня школа I-III ступенів N 14 Чернігівської області (директор Ященко Людмила Володимирівна)
  у номінації "Позашкільний навчальний заклад"
Прилуцький центр творчості дітей та юнацтва Чернігівської області (директор Савченко Тетяна Михайлівна).
Вітаємо переможців!!!
Переглядів: 612 | Додав: KDG | Дата: 18.12.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Педагогічна преса
Новини освіти
Карта відвідування
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz