П`ятниця, 26.04.2024, 02:04
Управління освіти Прилуцької міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
м. Прилуки
До уваги батьків!
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Міський методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Реєстрація на ЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Форма входу
Новини ЧОІППО
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 58 59 »
Переглядів: 716 | Додав: KDG | Дата: 12.11.2012

           Шановна Ларисо Миколаївно!

   Управління освіти Прилуцької міської ради вітає Вас з 50-річним ювілеєм.

50 – не привід для печалі,

50 – це зрілість золота.

Хай до ста, а може ще і далі,

Йдуть, не оглядаючись літа.

Хай Вам Бог зішле здоров’я й сили,

Весна дарує молодості цвіт,

Щоб Ви добро на цій землі творили

З любов’ю в серці ще багато літ.


                                 Колектив управління освіти

Переглядів: 560 | Додав: KDG | Дата: 07.11.2012

 
 
 
31 жовтня в останній день канікул у спортивній залі Прилуцької ДЮСШ відбулися змагання з легкої атлетики у триборстві під гаслом "Олімпійці серед нас”. До нашого міста завітали гості  Полтавської області з міст Гребінки та Пирятина. У змаганнях також взяла участь команда Прилуцького району.
Під час параду відкриття змагань командам - учасницям  змагань та представникам було вручено на пам'ять буклети про Прилуки.
Змагання проводилися у двох вікових групах, 2000-2001 р.н. та 2002 р.н. і молодші з бігу на 30 м., стрибків та кидання м'яча. Переможцями у Прилуцькій команді стали, Гончаров Ростислав та Чернікова Аліна які посіли  другі місця, Юдко Аня та Росохацька Марина треті місця.  Найкраще виступила команда з Пирятина у якої в активі три перших місця та одне третє.
Переможці та призери змагань були нагороджені сектором по фізичній культурі та спорту управління освіти медалями, грамотами та солодощами.
Змагання проводилися в перше але настільки сподобалися учасникам, що були висунуті пропозиції і надалі проводити їх у такому ж форматі. 
Завідувач сектора по фізичній
культурі та спорту управління
освіти Прилуцької міської ради
С.В.СОКОЛОВ
Переглядів: 835 | Додав: KDG | Дата: 01.11.2012

 
 
 

10-13 жовтня 2012 року на базі д/т «Юний турист» с. Количівка відбулися обласні змагання зі спортивного туризму серед педагогічних працівників навчальних закладів Чернігівщини, присвячені Всесвітньому Дню туризму. Місто Прилуки представляла команда у складі керівників гуртків ЦТДЮ Дураса Д.В., Паламара С.Б., Федченка Ю.В., Кулик Ю.А., вихователя ДНЗ № 28 Лямич М.Ю. і представника команди Гребінь В.М. На дистанціях "Смуга перешкод” і зв'язок "Смуга перешкод”, конкурсі "Туристський побут” команда зайняла І місця, і ІІ місце у командних змаганнях з велосипедного туризму. В результаті виборовши І загальнокомандне місце. Вітаємо переможців!

Переглядів: 726 | Додав: KDG | Дата: 27.10.2012

     Шановна Ніно Миколаївно!

      Нeхай цвiтуть пiд небом синьооким, 
     Ще довго-довго днi й лiта, 
     А тиха радість чиста i висока, 
     Щоденно хай до хати заверта. 
     Бажаємо здоров'я, сонця у зенiтi, 
     Любовi, доброти i щастя повен дiм, 
     Нехай у серцi розкошує лiто 
     І соняхом квiтує золотим. 
     Хай постiйний успiх, радiсть i достаток, 
     Сиплються до Вас, немов вишневий цвiт. 
     Хай життевий досвiд творить з буднiв свята, 
     А Господь дарує довгих-довгих лiт!
                                                   Колектив управління освіти

Переглядів: 511 | Додав: KDG | Дата: 24.10.2012

Всеукраїнські змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу.
12 жовтня на міському стадіоні «Супутник» відбувся матч групового етапу обласних змагань Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» 2012-2013 років у віковій групі 2000 р.н., зустрічалися команди м Прилуки та Прилуцького району. З перших хвилин зустрічі стало видно хто на полі хазяїн а саме прилучани захопили ініціативу та вже на початку гри забили перший м’яч у ворота суперників. Гостей вистачило протриматись трохи менше десяти хвилин а потім посипалися м’ячі в їхні ворота. Їх у цій зустрічі було аж дванадцять. Відзначилися Кураленко Андрій 5 голів, Давидов Олександр – 1 гол, Петренко Олександр3 голи, Прокопенко Ярослав3 голи. Гості спромоглися лише на гол престижу. Поздоровляємо наших хлопців та їх тренера Бурмаку Олега, тренера-викладача з футболу Прилуцької ДЮСШ та бажаємо перемоги у турнірі.
Цими змаганнями закінчився перший етап змагань. Наші спортсмени перемогли у трьох вікових групах та вийшли до наступного етапу, а це вже півфінали турніру. Місце та терміни проведення наступного етапу визначиться оргкомітетом змагань  у найближчий час.
Підготував матеріал
Переглядів: 587 | Додав: KDG | Дата: 12.10.2012

 
 
10 жовтня на міському стадіон «Супутник» у приміщені ДЮСШ відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт». Проведення фестивалю має на меті формування здорового способу життя, підвищенню соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів. У фестивалі прийняли участь команди всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста. До складу команд входило по 14 учнів (два учні (дівчина й хлопець) з 5 по 11 класи).
Програма Фестивалю складалася з 5 видів: біг 30 м., стрибки через скакалку       протягом 30 сек., стрибок у довжину з місця, «Човниковий» біг 4 х 9 м. та естафети 8 х 50 м.
Впевнену перемогу у змаганнях вибороли  спортсмени загальноосвітньої школи № 9, друге місце у команди гімназії № 1 ім. Георгія Вороного, третє місце у команди спеціалізованої школи № 6. Кілька команд за підсумками змагань набрали однакову кількість балів, але, відповідно до положення проведення фестивалю, якщо сума місць у двох або більше команд однакова, перевага надається команді, яка має більше 1, 2, 3 і далі місць. У разі рівності й цього показника перевага надається тій команді, яка має більше 1, 2, 3 і далі місць в особистому заліку. Тож зайняті місця визначилися так: четверте місце у гімназії № 5, п’яте – у ЗОШ № 12, шосте – у ЗОШ № 2, сьоме – у ЗОШ № 7, восьме – у ЗОШ № 14, дев’яте – у ЗОШ № 3, десяте – у ЗОШ № 10, одинадцяте – у ЗОШ № 13.
Переможці фестивалю будуть представляти наше місто у ІІІ етапі в обласних змаганнях.
 
Підготував матеріал
завідувач сектора по фізичній
культурі та спорту управління
Переглядів: 628 | Додав: KDG | Дата: 11.10.2012

 
 
27 вересня цього року вперше відбулася церемонія святкування Всеукраїнського дня дошкілля. З цієї нагоди в Київському міському палаці дітей та юнацтва проведено розширене засідання колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на тему "Стан та перспективи розвитку дошкільної освіти України", в якому, у складі делегації Чернігівської області, взяла участь завідуюча ДНЗ № 10 м. Прилуки Лариса Дрожнікова. Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник привітав усіх працівників галузі з професійним святом.
Під час святкування Всеукраїнського дня дошкілля працювала виставка досягнень працівників дошкільної освіти, книжкова виставка-ярмарок, відбулися цікаві майстер-класи і святковий концерт.
Переглядів: 651 | Додав: KDG | Дата: 08.10.2012

05 жовтня учнівський та педагогічний колективи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 вітали Жигунову Лідію Олександрівну, вчителя початкових класів, з нагоди вручення їй  щорічної обласної премії імені Софії Русової.
Лідія Олександрівна учитель-новатор перебуває в постійному пошуку нових шляхів, засобів, які допомагають забезпечити повноцінний розвиток здібностей потреб та інтересів учнів у всіх сферах їхньої діяльності.
З 2005 року учитель працює за Комплексною програмою розвитку дітей «Росток». Вона однією з перших розпочала впровадження цієї експериментальної програми в систему роботи школи, міста та області. ЇЇ учні є неодноразовими переможцями міських та Всеукраїнських конкурсів та акцій. У тісному контакті працює з батьками класу. Саме вона створила авторську програму «Клас-родина», за якою працює з 1995 року. Досягнення є. Клас-родину «Веселий вулик» знають не тільки в Чернігівській області а й за її межами.
Лідія Олександрівна вчитель-методист, Відмінник освіти України неодноразово нагороджувалася Почесними грамотами управління освіти Прилуцької міської ради, управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Міністерства освіти  і науки України.
Шанована і авторитетна людина серед колег по роботі, освітян міста, жителів територіальної громади.
Переглядів: 582 | Додав: KDG | Дата: 08.10.2012

4 жовтня в м. Чернігові в обласному Палаці дитячої творчості та юнацтва в переддень професійного свята відбулося вшанування працівників освіти Чернігівщини. Нагороди вручав голова обласної ради А.І.Мельник. Серед нагороджених була вчитель математики Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Ольга Василів Зуб, яка отримала Почесну грамоту та медаль Чернігівської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, визначні успіхи в підготовці учнів до олімпіад, конкурсів, турнірів, зовнішнього незалежного оцінювання та з нагоди Дня працівників освіти.
Зуб Ольга Василівна працює в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 із 1984 року. В її трудовій книзі існує лише один запис, який зроблено 28 років тому. Має педагогічне звання "учитель-методист". Це творчий педагог, ініціативний, з високим рівнем науково-теоретичної підготовки, досконалим знанням свого предмета та методики його викладання. Високий професійний рівень, знання дитячої психології, сучасної дидактики й методики допомагають учителю постійно вдосконалювати навчально-виховний процес відповідно до сучасних вимог, підтримувати в учнів потяг до знань, пробуджувати пізнавальні інтереси. Постійно працює в класах з поглибленим вивченням математики й дає учням не лише ґрунтовні знання, а й виховує культуру мислення, майстерно поєднує доступність навчання з його науковістю.
У 2012 році ЗНО з математики обрали 52 випускники Ольги Василівни. У результаті 20 із них одержали бали високого рівня (10-12), 23 учні – достатнього рівня (7-9 балів), а Фабриченко Тетяна отримала 200 балів. Такий же високий бал мали учні попередніх років Онищенко Анна та Шилович Марина.
Ольга Василівна досягла визначних успіхів у вихованні й навчанні школярів, проводить змістовну роботу з обдарованими учнями по підготовці їх до олімпіад юних математиків, математичних конкурсів та турнірів. 20 призерів області з математики за останні 15 років – це немало, витримувати ту конкуренцію, яка є серед математиків – це надскладне завдання. Зокрема, у 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 навчальних роках нею підготовлено дванадцять переможців другого та дев'ять - третього етапів Всеукраїнської олімпіади з математики. У 2010-2011 н.р. учень Черніченко Олександр став учасником четвертого етапу Всеукраїнської олімпіади з математики. У Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру” сертифікати з оцінкою «відмінно» одержало 11 учнів, а з оцінкою «добре» – 26 учнів. Учитель проводить ґрунтовну науково-дослідницьку роботу з членами МАН, які є переможцями та призерами І й ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в секції «Фізика та математика». У 2009-2010 навчальному році Онищенко Ганна стала призером ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
Переглядів: 612 | Додав: KDG | Дата: 08.10.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Педагогічна преса
Новини освіти
Карта відвідування
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz