П`ятниця, 26.04.2024, 02:58
Управління освіти Прилуцької міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
м. Прилуки
До уваги батьків!
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Міський методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Реєстрація на ЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Форма входу
Новини ЧОІППО
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 54 55 56 57 58 59 »
Переглядів: 560 | Додав: KDG | Дата: 24.05.2012

17 травня 2012 року в рамках проведення ІІ етапу обласної естафети педагогічних інновацій делегація освітян м. Прилуки на чолі з начальником управління освіти Тетяною Михайлівною Клименко відвідала м. Ніжин.

Прилуцькі освітяни ознайомились із інноваційною діяльністю Ніжинської гімназії № 3, ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, 7 та 17, інноваціями в дошкільній освіті міста. З великим задоволенням делегація м. Прилук відвідала музей рідкісної книги та виставку дитячих виробів позашкільних навчальних закладів м. Ніжина. Маємо надію, що дана співпраця матиме продовження на Прилуцькій землі.

Завідуюча ММЦ, С.М.Чернякова

Переглядів: 594 | Додав: KDG | Дата: 18.05.2012

17 травня 2012 року делегація освітян Прилук на чолі з начальником управління освіти Клименко Тетяною Михайлівною в рамках ІІ етапу естафети педагогічних інновацій відбула з візитом до колег з м. Ніжина.

План проведення ІІ етапу естафети педагогічних інновацій (м. Ніжин)

Переглядів: 583 | Додав: KDG | Дата: 17.05.2012

Відповідно до наказу управління освіти від 10 квітня 2012 року № 299 та з метою вивчення і впровадження у практичну діяльність інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, 16 травня 2012 року у Прилуках було проведено ІІ етап обласної естафети педагогічних інновацій.

Управління освіти, міський методичний центр приймали у себе делегацію освітян із м. Чернігова , яку очолював начальник управління освіти Чернігівської міської ради Купріяненко Володимир Петроич . Гості були ознайомлені із структурою управління освіти, ММЦ, освітньою, інноваційно-освітньою діяльністю в навчальних закладах міста.

На базі гімназії № 5 перед освітянами обласного центру педагоги гімназії № 5 презентували практичне впровадження Міжнародного проекту «Шкільний міліціонер», моделі «Гімназія — територія прав людини” в рамках Всеукраїнської освітньої програми "Розуміємо права людини”. Заступники директора гімназії № 1 поділилися досвідом з проблеми реорганізації класно-урочної системи навчання на технологію "3 по 30 хвилин”, розповіли про дослідно-експериментальну роботу "Тьютор — нова педагогічна позиція в освітньому процесі Прилуцької гімназії № 1”, презентували проект «Галерея духовності”.

Директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Зуб В.В. презентував впровадження в практику роботи загальноосвітньої школи інформаційно-комунікаційної системи «NET-школа України». Учитель математики цієї ж школи Зуб О.В. ознайомила гостей з особливостями організації роботи з обдарованою учнівською молоддю.

Вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 Мосціпан О.С. презентувала впровадження в роботу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 Комплексної програми розвитку дітей "Росток”.

На базі ДНЗ № 9 чернігівські освітяни прослухали про діяльність ДНЗ міста. Зокрема: Презентація «Галереї духовності в ДНЗ» (Шинкаренко Л.М., завідуюча ДНЗ № 9), «Особливості діагностування й цілеспрямованого формування засобами психолінгводидактичних технологій мовленнєвої діяльності дітей старшого дошкільного віку» (Макотра Т. В., завідуюча ДНЗ № 29), «Сендплей – доступний та природний спосіб самотерапії у формуванні стабілізації емоційного стану дитини, особистому зростанню та розвитку тактильних відчуттів» (Савченко М.В., завідуюча ДНЗ № 2), «Формування життєвої компетентності дошкільника на основі оздоровчих технологій та засобами психолого-педагогічного проектування» (Єфімова С.В., завідуюча ДНЗ № 26). «Застосування інноваційних технологій в моделюванні освітнього простору закладу — складова розвитку особи ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: KDG | Дата: 16.05.2012

16 травня у Прилуках пройде ІІ етап обласної естафети педагогічних інновацій. До міста завітає делегація Чернігівського міського управління освіти. В програмі відвідування управління освіти Прилуцької міської ради, гімназії № 5, дошкільного навчального закладу № 9, центру творчості дітей та юнацтва.
Переглядів: 605 | Додав: KDG | Дата: 16.05.2012

12 травня в прощальному вальсі закружляло 430 випускників загальноосвітніх навчальних закладів. Золоті медалі отримали - 29 випускників, срібні - 15. Урочиста церемонія вперше відбулася на площі Іоасафа Бєлгородського. Оскільки випускники завершили шкільне навчання в ювілейну для міста дату (100-річчя з дня канонізації Іоасафа Бєлгородського), це свято було для них підготовлено по-особливому. Зустрічав юне покоління сам Єпископ Ніжинський Прилуцький Владика Іриней, який звернувся до молоді зі словами благословення. Вітали юнь міський голова Ю.В.Беркут, начальник управління освіти Прилуцької міської ради, Заслужений працівник освіти України Т.М.Клименко, які наголосили на тому, що молоде покоління  заслуговує на щасливу долю й держава чекає від нього нових звершень. Випускники-медалісти та активні учасники обласних та Всеукраїнських олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань отримали подяки управління освіти та були нагороджені цінними подарунками від Єпископа Ніжинського Прилуцького Владики Іринея, міського голови Юрія Володимировича Беркута та начальника управління освіти Тетяни Михайлівни Клименко. 15 випускників отримали цінні подарунки від благодійного фонду М.М.Рудьковського "Сила добра".

Свято випускників завершилося церковним передзвоном, а повітряні кульки, що відпустили діти в небо, - як прощання з дитинством, вільний політ у доросле життя.

Спеціаліст І категорії управління освіти Л.А.Сайко

Переглядів: 813 | Додав: KDG | Дата: 13.05.2012

Переглядів: 576 | Додав: KDG | Дата: 08.05.2012

8 травня 2012 року була проведена легкоатлетична естафета вулицями міста, присвячена Дню Перемоги. В ній взяли участь команди загальноосвітніх навчальних закладів міста. Поза конкурсом брала участь у естафеті команда Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу, яка фінішувала першою з великим відривом. За підсумками естафети команди ЗНЗ розташувалися слідуючим чином:
1 місце - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 6;
2 місце - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7;
3 місце - гімназія № 5.
Призери естафети були нагороджені грамотами та медалями.
Переглядів: 653 | Додав: KDG | Дата: 08.05.2012


Одній з найбільш трагічних сторінок в новітній історії людства - Чорнобильській катастрофі - виповнюється 26 років. Уже більше чверті століття світове співтовариство продовжує ліквідовувати наслідки трагедії, яка 26 квітня 1986 спростувала твердження про однозначно "мирний" характер атома в енергетиці.
Сьогодні на ЧАЕС і в містах України відбудеться низка заходів, покликаних ще раз нагадати про катастрофу та її ліквідаторів, які ціною неймовірних зусиль, а часто і власного життя, змогли локалізувати жахливі наслідки того, що сталося.

Переглядів: 574 | Додав: KDG | Дата: 26.04.2012

У лютому 2012 року у м. Чернігові відбувся фінальний етап ІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь п'ять учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Переможцем фінального етапу конкурсу (Диплом ІІІ ступеня) стала учениця 8-го класу Прилуцької гімназії № 5 Кудлай Дарина.
Вітаємо з перемогою Дарину та її вчителя Бойко Наталію Василівну!
... Читати далі »
Переглядів: 565 | Додав: KDG | Дата: 26.04.2012

...
Друк
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Педагогічна преса
Новини освіти
Карта відвідування
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz