П`ятниця, 19.04.2024, 07:36
Управління освіти Прилуцької міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
м. Прилуки
До уваги батьків!
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Міський методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Реєстрація на ЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Форма входу
Новини ЧОІППО
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 »
 
 

17 січня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та Міністр соціальної політики України Андрій Рева відвідали Чернігівщину з робочим візитом.

У рамках візиту високопосадовці завітали до обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, ознайомилися з навчально-матеріальною базою, а також провели спілкування з учнями та педагогами навчального закладу.

Прем’єр-міністр зазначив, що на сьогоднішній день освіта молодого покоління потребує особливої уваги, тому розвиток освітньої галузі є одним із пріоритетів роботи Кабінету Міністрів України.

Під час відвідування уроку англійської мови, голова уряду наголосив на тому, що освоєння учнями іноземних мов є важливою складовою для розвитку особистості.

Не залишив без уваги Володимир Гройсман викладання фізико-математичних дисциплін. Зокрема, він ознайомився з класом інформатики та відзначив сучасний рівень навчального процесу, адже за підтримки Уряду, у рамках безоплатної допомоги Уряду Китайської Народної Республіки наприкінці минулого року ліцей отримав 15 одиниць комп’ютерної техніки.

На завершення Прем'єр-міністр України подякував педагогічному колективу ліцею за плідну працю та побажав присутнім подальших успіхів.

З професійно-технічною освітою Чернігівщини Володимир Гройсман та Лілія Гриневич ознайомилися під час візиту до Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.

«Зараз ми вкладаємо значні кошти, щоб модернізувати професійно-технічну освіту в Україні, і продовжимо це робити» - наголосив Прем’єр.

«Модернізація професійно-технічної освіти – один із пріоритетів нашої роботи цього року. Зокрема, йдеться про розробку та впровадження нових стандартів, модернізацію матеріально-технічної бази закладів тощо» – зазначила Міністр освіти і науки України.

Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування одне з тих, що в межах пілотного проекту з модернізації підготовки робітників за професіями «Швачка. Кравець. Закрійник» отримало новітнє швацьке обладнання – оновлену версію САПР «Julivi» на суму 330тис гривень для створення Центру професійної підготовки кравців, закрійників. Модернізація матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів допоможе підвищити конкурентоспроможність спеціалістів, яких навчає заклад.

Прем’єр-міністр та Міністр освіти і науки України високо оцінили роботу педагогічного колективу училища та побажали учням досягти найвищого рівня у професійній діяльності.

... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: KDG64 | Дата: 19.01.2017

 
 

У рамках співпраці Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 з Корпусом Миру США в Україні 11 січня 2017 року проведено тренінг з профілактики ВІЛ/СНІД на базі школи № 14. Тренер - Варига Віра.

Теми тренінгу:

  • біологія ВІЛ;
  • шляхи передачі;
  • АРВ — лікування;
  • стигма та дискримінація до людей, які живуть з ВІЛ та найбільш уразливих груп щодо ВІЛ.

Учасники тренінгу: педагогічні працівники ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14, вчителі основ здоров'я, психологи та соціальні педагоги шкіл міста.

Переглядів: 424 | Додав: KDG64 | Дата: 13.01.2017

 

04 січня 2017 року в залі управління освіти відбулося чергове засідання колегії управління освіти Прилуцької міської ради. На розгляд були винесені такі питання:

  1. Про нагородження переможців міського фестивалю-конкурсу «Дошкільний навчальний заклад – осередок історії та традицій рідного краю».

Доповідач: Вовк С.М., начальник управління освіти

  1. Про стан організації внутрішкільного контролю в ЗОШ І-ІІІ ступенів №№ 9, 10 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського.

Доповідач: Колошко О.П., головний спеціаліст управління освіти

  1. Про виконання рішення колегії управління освіти від 27.02.2015 року «Про стан викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів з інформатики в ЗОШ І-ІІІ ст. № 12, СШ І-ІІІ ст. № 6» адміністрацією спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій.

Доповідач: Колошко О.П., головний спеціаліст управління освіти

У «різному» піднімалися питання про бюджет 2017 року, про реєстрацію на пробне ЗНО-2017, про виконавську дисципліну.

 
 
 
 
Переглядів: 426 | Додав: KDG64 | Дата: 04.01.2017

 
 

Новий рік це свято, яке об’єднує людей, він дає віру в щось світле, нове та цікаве. Позаду, залишається все погане, все старе й непотрібне. У новий рік потрібно нести тільки найсвітліші почуття, найкращі наміри.

Особливо чекають Новий рік діти, адже Дід Мороз повинен принести їм багато подарунків.

До Новорічних свят прилуцькі дітлахи готувалися дуже ретельно: вирізали сніжинки, балеринок, ангелочків, щоб святково оформити шкільні коридори, класні кімнати, малювали плакати, із задоволенням прикрашали ялинки й актові зали, розучували новорічні вірші та пісні.

У дошкільних навчальних закладах проведені святкові ранки, сценаріями яких передбачені пісні, танці, декламування віршів, розважальні ігри-змагання, конкурси для дітей та вручення подарунків від міського голови. У гості на свято завітали Дід Мороз, Снігуронька та різні казкові персонажі. Вихованці дошкільних навчальних закладів отримали подарунки від міського голови Ольги Михайлівни Попенко.

У загальноосвітніх навчальних закладах проведено Новорічні програми для учнів, в ході яких були організовані конкурси, змагання, гумористичні театралізовані міні-вистави на новорічну тематику.

Переглядів: 411 | Додав: KDG64 | Дата: 29.12.2016

 

17 грудня в Київському національному музеї «Чорнобиль» відбувся урочистий захід до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу «Знайди героя Чорнобиля поруч», на який був запрошений учень 8-Б класу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 Чегодаєв Дмитро та керівник проекту педагог-організатор школи Сороколіт В.І.

Робота Дмитра – есе, була присвячена ліквідатору Коломійцю Володимиру Єгоровичу й стала переможцем у номінації «Майбутнє есеїстики». (На фото (зліва направо): Коломієць В.Є., Королевська А.В. – завідуюча музею, Чегодаєв Дмитро, Гайдак Володимир Васильович – голова Всеукраїнського громадського об'єднання «Ветерани Чорнобиля». Фото зроблене в музеї на фоні світлин дітей, які померли внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Переглядів: 357 | Додав: KDG64 | Дата: 19.12.2016

 
 

Одне із самих очікуваних дітлахами зимових свят – це, безумовно, День Святого Миколая. Відомо, що все життя він ніс людям добро та милосердя. Найбільше люблять і шанують його діти.

Для них він почесний охоронець і завжди приходить з подарунками. Образ Святого Миколая для всіх людей став уособленням добра та бажання творити чудеса.

В усіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста, ЦТДЮ 19 грудня 2016 року з нагоди свята проведені розважальні програми «Із неба в український край іде Святий Миколай». Вихованці дошкільних навчальних закладів , Центру творчості дітей та юнацтва, учні шкіл та гімназій старанно готувалися до свята: виготовляли вітальні листівки, малювали малюнки, розучували вірші, пісні, танці. На гостину до дітей завітали казкові персонажі. Родзинкою свята став Святий Миколай, який побажав дорослим та дітлахам міцного здоров’я, щастя, добробуту та мирного неба.

Цього ж дня учнівський та педагогічний колектив гімназії № 5 організував проведення щорічної акції милосердя «Діти гімназії № 5 –дітям-сиротам Удайцівського навчально-реабілітаційного центру». Учнівське самоврядування гімназії підготувало концертну програму та подарунки для вихованців Центру.

Переглядів: 362 | Додав: KDG64 | Дата: 19.12.2016

15 грудня 2016 року в залі управління освіти відбулося засідання атестаційної комісії, що здійснювала експертизу освітньої діяльності Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 Прилуцької міської ради Чернігівської області. Члени атестаційної комісії погодили висновок щодо результатів атестаційної експертизи закладу та рекомендації за підсумками проведеної роботи. Дані матеріали будуть направлені до закладу для погодження.

Переглядів: 322 | Додав: KDG64 | Дата: 15.12.2016

 
 
 

В рамках Всеукраїнського тижня права в загальноосвітніх навчальних закладах з 05 по 09 грудня 2016 року проведені тематичні заходи:

  • урок права «Я - громадянин, я – патріот, я – вихованець своєї школи» (всі ЗНЗ);
  • рольова гра «Права людини» (гімназія № 1, ЗОШ № 12);
  • диспут «Вчинок –покарання» (гімназія № 1);
  • вікторина «Чи знаєш ти свої права?» (ЗОШ №№ 2, 12);
  • година психолога «Що ми знаємо про свої права» (ЗОШ №№ 3, 12);
  • інтерактивне заняття «Подорож у світ права» (ЗОШ № 3);
  • конкурс есе «Як я розумію права людини» (гімназія № 5);
  • тренінг «Механізми захисту прав людини у сучасному суспільстві»(гімназія № 5, ЗОШ № 2)
  • перегляд та обговорення фільмів про права людини у рамках роботи Фестивалю мандрівного кіно «Docudays UA» (всі ЗНЗ);
  • робота Всеукраїнської пересувної виставки «Кожен має право знати свої права» (всі ЗНЗ);
  • захист учнівських презентацій «Ти людина, отже маєш право…» (СШ І-ІІІ ст.№ 6);
  • круглий стіл «Закон про тебе і для тебе» (СШ І-ІІІ ст. № 6);
  • виставки малюнків «Права дитини – мої права» (всі ЗНЗ);
  • турнір юних правознавців (ЗОШ №№ 7, 10);
  • усний журнал «Правова держава» (ЗОШ № 10);
  • гра-мандрівка «Права у моєму житті»(ЗОШ № 12);
  • правовий всеобуч для батьків «Права дитини. Дотримання їх у сім᾿ї»(ЗОШ № 12);
  • дискусія «Як співвідносяться права та обов᾿язки людини» (ЗОШ № ... Читати далі »
Переглядів: 405 | Додав: KDG64 | Дата: 09.12.2016

 

8 грудня на базі Прилуцької гімназії № 5 імені В.А.Затолокіна в рамках Всеукраїнського тижня права проведено тренінг для старшокласників шкіл міста. У ході тренінгу учні переглянули фільми з колекції Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно з прав людини "Docudays UA", дискутували про права дітей та локації їх порушень, познайомились з механізмами захисту прав людини. Протягом дня з учнями працював координатор освітніх проектів Всеукраїнської програми "Розуміємо права людини "Андрій Кінаш.

Переглядів: 351 | Додав: KDG64 | Дата: 09.12.2016

 

7 грудня у рамках ХІІІ Мандрівного фестивалю "Docudays UA" на базі Прилуцької гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна був проведений тренінг-семінар для заступників з виховної роботи "Правове виховання молоді засобами документального кіно". У ході семінару педагоги переглянули документальний фільм "Наближаючись до слона" та обговорили методику роботи вільних шкіл.

Переглядів: 350 | Додав: KDG64 | Дата: 08.12.2016

...
Друк
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Педагогічна преса
Новини освіти
Карта відвідування
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz