П`ятниця, 19.04.2024, 13:19
Управління освіти Прилуцької міської ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
МОН України
Педагогічна преса
УЦОЯО
КРЦОЯО
м. Прилуки
До уваги батьків!
Корисні посилання

Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського

Міський методичний центр управління освіти Прилуцької міської ради

Пробне ЗНО-2017

01 квітня 2017 р. – українська мова і література;

08 квітня 2017 р. – англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія.

Реєстрація триває з 10 до 31 січня 2017 року

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 129 грн.

Увага! У разі неявки учасника на пробне зовнішнє незалежне оцінювання з будь-якої причини сплачені кошти не повертаються!

Реєстрація на ПЗНО
Реєстрація на ЗНО
Розклад ЗНО-2017

23 травня – українська мова і література;

25 травня – іспанська мова;

25 травня – німецька мова;

25 травня – французька мова;

29 травня – англійська мова;

31 травня – математика;

02 червня – історія України;

06 червня – російська мова;

08 червня – біологія;

12 червня – географія;

14 червня – фізика;

16 червня – хімія.

Реєстрація на ЗНО триває з 06 лютого до 17 березня 2017 року

Форма входу
Новини ЧОІППО
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 58 59 »

З 26 грудня 2016 року в місті Прилуки вперше стартував конкурс такого формату, як «Банк Соціальних Ідей» – конкурс на кращий соціальний проект. Метою конкурсу стала популяризація розвитку громадянського суспільства шляхом залучення та активізації усіх небайдужих прилучан, які здатні взяти на себе відповідальність за сьогодення та майбутнє міста.

Організатором міського конкурсу виступила громадська організація "Українська громадська рада". Гранд конкурсу становив 30 тисяч гривень.

Майже два місяці мешканці Прилук мали змогу подати заявку на участь. 4 березня відбувся І етап конкурсу, у результаті якого було відібрано 10 проектів, які набрали найбільшу кількість голосів журі. До числа фіналістів потрапили й кілька проектів, до розробки яких долучилися освітяни міста:

«Я і моє здоров’я» – Ященко Людмила, директор Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 14

«Мотузковий екстрім-парк» – Федченко Юрій, керівник гуртка ЦТДЮ

Літній кінотеатр під відкритим небом – Борсяк Лариса, завідуюча організаційно масового відділу, практичний психолог ЦТДЮ.

«Чиста вода – запорука здорового життя» – Рогальова Олена директор Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного.

26 березня у міському будинку культури відбулося голосування за кращий соціальний проект м. Прилуки. У фіналі було представлено вже 9 проектів учасників. Переможцем конкурсу стала директор гімназії № 1 ім. Георгія Вороного Рогальова Олена. Основне завдання її проекту − це встановлення в навчальному закладі питних пневматичних фонтанчиків із потрійною системою очищення з метою збереження здоров'я учнів.

Хотілося б висловити вдячність «Українській громадській раді» та безпосередньо її голові Капран Юлії Олександрівні за небайдужість, активність та турботу про місто Прилуки та його мешканців.

Рогальова Олена 
директор Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного
Переглядів: 415 | Додав: KDG64 | Дата: 28.03.2017

 
 
 

22 березня 2017 року в м. Прилуки на базі Центру творчості дітей та юнацтва проведено міський Фестиваль «Віночок дитячих талантів», який покликаний активізувати творчий потенціал дітей, формувати національну свідомость і патріотизм особистості дитини-дошкільника та популяризувати українську культуру.

У Фестивалі взяли участь 122 дитини 5-6 років – вихованців дошкільних навчальних закладів, навчально-виховного комплексу «Школа І ст.- дошкільний заклад №15» та «Академії дошкільних наук» Центру творчості дітей та юнацтва.

Виступи учасників конкурсу оцінювало високопрофесійне журі, до складу якого увійшли:

Лазебна Н.І. – спеціаліст управління освіти, голова журі; Зубко Т.А. – методист ММЦ, заступник голови; Клементьєва Л.М., викладач по класу хореографії відділення раннього естетичного виховання Прилуцької школи мистецтв; Павлютіна І.С., викладач по класу вокалу Прилуцької дитячої музичної школи ім. Л. Ревуцького; Левченко Д.В., концертмейстер ЦТДЮ.

Гості Фестивалю «Віночок дитячих талантів» – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фесенко Тетяна Михайлівна та начальник управління освіти Прилуцької міської ради Вовк Сергій Михайлович нагородили переможців конкурсу грамотами від управління освіти та солодкими подарунками від міської ради.

Переможцями стали:

  • у номінації «Український танок» – танцювальний колектив «Карамель» дошкільного навчального закладу № 19;
  • у номінації «Українська пісня» – ансамбль «Веселі нотки» Центру творчості дітей та юнацтва;
  • у номінації «Декламування віршів, гуморесок» – Коростій Аліпія, вихованка Центру творчості дітей та юнацтва.

Вітаємо переможців!

Переглядів: 503 | Додав: KDG | Дата: 22.03.2017

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 2827 | Додав: KDG64 | Дата: 07.03.2017

 

03 березня 2017 року в конференц-залі гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна відбулося засідання колегії управління освіти.

Засідання розпочали з нагородження переможців та лауреатів І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» та учителів, які підготували переможців ІІІ етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та XVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

На розгляд колегії були винесені такі питання:

  1. Про погодження складу Комітету по визначенню кандидатів на заохочення стипендією Прилуцького міського голови та путівкою на оздоровлення.

Доповідач: Вовк С.М., начальник управління освіти

  1. Про стан викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів з предметів «українська мова» та «літературне читання» в початковій школі СШ І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського, НВК № 15.

Доповідач: Колошко О.П., головний спеціаліст управління освіти

  1. Про стан викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів з російської мови.

Доповідач: Сайко О.А., спеціаліст І категорії управління освіти

  1. Про стан викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів з біології в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 імені С.Г.Шовкуна, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12, 14.

Доповідач: Колошко О.П., головний спеціаліст управління освіти

  1. ... Читати далі »
Переглядів: 388 | Додав: KDG64 | Дата: 06.03.2017

 
 

25 лютого 2017 року на Центральній площі міста відбулося загальноміське обрядове свято-ярмарок «Проводи Зими – зустріч Весни», в якому взяли активну участь всі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади. Вони піготували виставку обрядових весняних дерев, які своїм колоритом та різнобарв’ям викликали у відвідувачів ярмарки безліч приємних емоцій та створили святковий настрій.

Переглядів: 553 | Додав: KDG64 | Дата: 27.02.2017

 
 

20 лютого – День вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Цей день став символом великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави в загальноосвітніх навчальних закладах міста Прилуки проведені тематичні заходи: уроки мужності за участю військовослужбовців, учасників бойових дій на Дебальцівському плацдармі, виховна година «А Сотня відлетіла в небеса…», турнір українських національних бойових мистецтв «Козацький герць», присвячений пам’яті загиблого воїна АТО Бойка В.А., круглий стіл «Україна гідна свободи» (ЗОШ № 12), літературні читання «Небесна сотня у вирій полетіла…» (ЗОШ №№ 7, 13), духовно-мистецький захід «Нехай живе Небесна Сотня в думках і душах»(ЦТДЮ). Для учнів 9-10 класів організовано перегляд циклу документальних фільмів «Зима, що нас змінила». В шкільних бібліотеках оформлені тематичні виставки «Небесна сотня – Герої нашого часу». Учні ЗОШ І-ІІІ ст.№№ 2, 3, 12 вшанували пам’ять загиблих бійців АТО покладанням квітів до меморіальних дошок Джевазі С.О., Бойку В.А., Деркачу С.П.

21 лютого 2017 року відбулася зустріч учнів 8-А та 8-Б класів гімназії № 5 з Погуляєм Віктором Олександровичем – поетом, композитором і виконавцем пісень, присвячених пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Переглядів: 447 | Додав: KDG64 | Дата: 22.02.2017

Шановна Тетяно Григорівно!

Управління освіти Прилуцької міської ради вітає Вас з 55-річчям!

Дозвольте з ювілеєм привітати,
І побажати від душі
Багато щастя і добра багато.
Хай буде світлим кожен день в житті,
Хай негаразди завжди обминають,
Хай буде легко Вам вперед іти,
І словом добрим Вас завжди вітають.
Бажаєм успіхів великих у роботі,
Й побільше творчих Вам натхнень.
Нехай минають завжди всі турботи,
І хай приносить радість кожний день.
У цей прекрасний ювілей
Хай доля Вам сміється журавлина,
Поля розлогі колосом цвітуть.
Нехай червоні ягоди калини
Щасливу осявають путь.
Нехай дає наснаги Вам земля,
Десятки літ ще мріяти, любити!
Хай рідна пісня серце окриля,
В здоров’ї й радості багато літ прожити.
Переглядів: 399 | Додав: KDG64 | Дата: 16.02.2017

 

03 лютого 2017 року в управлінні освіти Прилуцької міської ради відбулася нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, в ході якої розглянуті наступні питання:

  1. Про  стан викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівня навчальних досягнень учнів з історії в гімназії № 1 ім. Георгія Вороного, ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 імені Сергія Гордійовича Шовкуна.
  2. Про здійснення психологічного супроводу п’ятикласників у період адаптації до навчання в основній школі.
  3. Різне:
  • Про претендентів на нагородження медалями.
  • Про атестацію педагогічних працівників.
  • Про відповідальність за порушення законодавства про працю.
  • Про подання до територіального органу Державної фіскальної служби повідомлення про прийняття працівника на  роботу.
  • Про міський благодійний фонд «Здоров’я».

На нараду були запрошені представники територіального органу Державної фіскальної служби та міського благодійного фонду «Здоров’я».

Переглядів: 469 | Додав: KDG64 | Дата: 06.02.2017

 
 
 

З метою належного відзначення визначної події в історії України - проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки, враховуючи значення цієї події для утворення Української соборної незалежної держави, формування у підростаючого покоління патріотичної та громадянської свідомості, духовного виховання учнівської молоді в дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладах та ЦТДЮ  міста Прилуки проведені наступні заходи:

  • виховні години «Соборність  - духовне гасло єднання!» (всі ЗНЗ);
  • урок історичної пам’яті «Соборність України: від ідеї до сьогодення» (всі ЗНЗ);
  • тематичні заняття «Соборна, вільна, талантами багата Україна» (всі ДНЗ);
  • тематична виставка дитячих робіт «Україна одна на всіх, як оберіг» (ЦТДЮ);
  • урочистості «Єднання заради Незалежності» (ЦТДЮ, ЗОШ №№ 3,14,гімназія № 5, СШ І-ІІІ ст. № 6);
  • покладання квітів до меморіальних дошок загиблим бійцям АТО (ЗОШ №№ 2, 3, 12);
  • літературний фестиваль «Я – українець і цим пишаюсь» (ЗОШ № 9);
  • флешмоб «На шляху  соборності та незалежності» (СШ І-ІІІ ст. № 6);
  • акція «Жовто-блакитний день» (ЗОШ №№ 3, 14);
  • круглий стіл «Зародження і розвиток української державності» (ЗОШ № 7);
  • організовано перегляд відеофільму «Соборність – це символ національної єдності» (всі ЗНЗ).
  • оформлені виставки художньої літератури та періодичної преси «Соборність України – символ національного єднання українського народу» (всі ЗНЗ).
Переглядів: 443 | Додав: KDG64 | Дата: 23.01.2017

Розпочинається конкурс на Програму «Малі гранти на підтримку культурних та освітніх проектів» на 2016-2017 роки, ініційований Посольством США в Києві. Гранти надаватимуться українським та американським організаціям, що мають статус недержавних і неприбуткових, а також фізичним особам.

Максимальна сума гранту - 8000 дол. США для приватних осіб та 25000 дол. США для організацій.

Дедлайн - 1 вересня 2017 року.

Програма має на меті висвітлювати зв’язки між Сполученими Штатами та Україною, зміцнювати двосторонні відносини та взаєморозуміння між людьми двох країн за допомогою культурних, мистецьких та освітніх програм.

Цілі програми

У 2017 році США та Україна відзначатимуть 25-у річницю встановлення дипломатичних відносин між двома країнами. Протягом наступного року Посольство США планує провести низку культурних та освітніх заходів, що мають на меті відсвяткувати багату на події історію співпраці між народами двох країн, висвітлити важливі спільні історії успіху, а також надати можливість народам двох країн уявити, як саме вони працюватимуть разом протягом наступних 25-и років задля розвитку, зміцнення та розширення взаємовідносин між США та Україною.

Тематика проектів:

Програма передбачає можливість виконання таких проектів:

  • Проекти у галузі виконавського та образотворчого мистецтв, пов’язані з музикою, танцями, література, кіно, фотографією, відео.
  • Проекти, що передбачають створення художніх виставок (живопис, скульптура, фотографія, артефакти, карикатура, та інші подібні проекти).
  • Переклад книг американських авторів на українську мову в паперовому або електронному форматах.
  • ... Читати далі »
Переглядів: 484 | Додав: KDG64 | Дата: 20.01.2017

...
Друк
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Педагогічна преса
Новини освіти
Карта відвідування
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz